ورود کاربر
منوی دسته بندی

راهنمای دامنه ها و DNS فصل دوم

فصل دوم خرید نام دامنه

نام دامنه را نمی توان به طور دائم در اختیار داشت اما می توان آن را برای مدتی از ثبت کننده دامنه رزرو / ثبت کرد. ثبت کننده دامنه تجارت یا شرکتی است که می تواند نام دامنه را رزرو کرده و آدرس های IP را به آنها اختصاص دهد. ثبت دامنه و تخصیص آدرس IP توسط ICANN تنظیم می شود.

 

به معنای واقعی کلمه صدها ثبت کننده نام دامنه وجود دارد. برخی از ثبت نام کنندگان نام دامنه معروف عبارتند از:

دامنه های Google

 Namecheap

 Bluehost

 Name.com

 Enom

 GoDaddy

Domain.com

از کدام ثبت کننده دامنه استفاده کنم؟

انتخاب ثبت کننده دامنه مناسب به ویژگی ها و کارکردهایی که می خواهید نام دامنه شما داشته باشد بستگی دارد. در حالی که همه ثبت کنندگان می توانند نام خود را رزرو کرده و IP اختصاص دهند ، برخی از ثبت کنندگان ابزارها و ویژگی های پیشرفته ای را ارائه می دهند که دیگران از آن استفاده نمی کنند. برخی از ثبت کنندگان خدمات یا محصولات اضافی را همراه با دامنه هایی که ارائه می دهند ، مانند گواهینامه های SSL و میزبانی ایمیل ، همراه می کنند.

شما باید قبل از انتخاب ، درباره آنچه یک ثبت کننده ارائه می دهد نمونه وب سایت خاص خود را تحقیق کنید. در صورت نیاز ، یک نام دامنه ثبت شده در یک ثبت کننده همیشه می تواند به دیگری منتقل شود. ما در مورد انتقال نام دامنه پایین تر بحث خواهیم کرد.

اشاره به دامنه

در طی یا پس از فرآیند ثبت دامنه ، ثبت کننده به شما امکان می دهد سوابق DNS خود را تنظیم کنید. اینها به شما کمک می کنند دامنه خود (نام وب سایت) و میزبان خود (محتوای وب سایت) را به هم متصل کنید. این معمولاً “اشاره به دامنه” نامیده می شود.

گاهی اوقات ، ثبت کننده دامنه و میزبان یکسان هستند و سرورهای نام دامنه از قبل پیکربندی شده اند ، بنابراین هیچ تغییری لازم نیست. بسته به آنچه که باید انجام دهید ، چند روش مختلف برای اشاره به دامنه شما وجود دارد:

Nameservers : این اساساً جایگزین ثبت کننده به عنوان “میزبان DNS”می شود. اگر می خواهید یک میزبان واحد بتواند همه زیر دامنه های شما www ، فروشگاه ، وبلاگ و میزبانی ایمیل را مدیریت کند ، گزینه خوبی است. به طور معمول چندین سرور نام برای افزونگی وجود خواهد داشت ، به این معنی که حتی اگر سرور خراب باشد ، می توانید به وب سایت خود دسترسی پیدا کنید.

CNAME: اگر بخواهید یک زیر دامنه مانند shop.domain.com را به یک میزبان و زیر دامنه دیگری مانند www.domain.com را به یک میزبان دیگر نشان دهید ، کاربرد دارد.

A Record: می توانید دامنه را به یک آدرس IP خاص ارسال کنید.

WHOISو حریم خصوصی

هنگام ثبت دامنه ، ثبت کننده اطلاعات تماس ثبت نام کننده ، اداری و فنی را درخواست می کند. بسته به سازمان شما ، این افراد ممکن است افراد جداگانه ای باشند ، یا هر سه نفر یک شخص باشند (یا شما). یک ثبت کننده ممکن است از این اطلاعات برای برقراری ارتباط با موضوعات دامنه استفاده کرده و آنها را در موارد خاص قانونی با سازمان های دولتی به اشتراک بگذارد.

به طور پیش فرض ، اطلاعات تماس ارائه شده برای WHOIS به صورت عمومی در دسترس است. با این حال ، بیشتر ثبت نام کنندگان دامنه گزینه ثبت “خصوصی” را دارند. در این حالت ، ثبت کننده با استفاده از یک آدرس حمل و نقل که به ثبت کننده می رساند ، اطلاعات تماس واقعی شما را از پایگاه داده عمومی پنهان یا لفافه می کند. در بیشتر مواقع ، بهتر است اطلاعات ثبت نام خود را به صورت خصوصی حفظ کنید ، زیرا در دسترس داشتن اطلاعات مخاطب در دسترس عموم می تواند منجر به هرزنامه ناخواسته و توجه کلاهبرداران شود.

نقل و انتقالات نام دامنه

ثبت دامنه می تواند بین ثبت کنندگان منتقل شود. چند دلیل وجود دارد که مالک دامنه بخواهد دامنه خود را به یک ثبت کننده دیگر منتقل کند.

  • مالکیت یک وب سایت یا فروشگاه تغییر کرده است و مالک جدید می خواهد از ثبت کننده دیگری استفاده کند.

  • ممکن است فردی دامنه های مختلفی را در ثبت کننده های مختلف ثبت کند و بخواهد آنها را برای صورتحساب یا اهداف مدیریتی ادغام کند.

  • مالک دامنه به ویژگی یا عملکردی نیاز دارد که توسط ثبت کننده فعلی آنها ارائه نمی شود.

 

انتقال دامنه ممکن است 2 هفته طول بکشد. هنگام بررسی انتقال دامنه ، توجه به این نکته ضروری است که گاهی اوقات ممکن است 2 هفته طول بکشد تا انتقال نهایی شود. در این مدت ممکن است توانایی محدودی در مدیریت جنبه های خاص دامنه داشته باشید.

انتقال نام دامنه بین ثبت کنندگان نیاز به اقدام ثبت کننده قدیمی و ثبت کننده جدید دارد. به طور معمول، هنگامی که شما یک دامنه جدید ثبت نام می کنید آن “قفل شده” خواهد شد، به این معنی است که آن را برای انتقال و ثبت در دسترس نیست مگر اینکه به طور فعال توسط شما (مالک دامنه) باز شده است. این یک اقدام امنیتی برای جلوگیری از انتقال غیرمجاز یا جعلی است.

اقدام امنیتی دیگری که برای تأیید اعتبار انتقال دامنه استفاده می شود ، کد EPP دامنه است. این کدی است که توسط ثبت کننده فعلی ارائه می شود تا به ثبت کننده جدید برای تأیید انتقال داده شود.

این نتیجه بحث ما در مورد چرایی و عواقب انتخاب و خرید دامنه است. فصل آخر ما ، دامنه ها و DNS ، در مورد نحوه کار دامنه ها از دیدگاه فنی صحبت خواهد کرد. در حالی که به طور معمول ، یک تاجر نیازی به دانستن این اطلاعات ندارد ، اما درک هر زمان که زمان انجام کار پیشرفته تری با دامنه ها یا تنظیمات DNS شما فرا برسد ، ممکن است مفید باشد.

مدیرسایت وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *